Brug for en snak?

Studenterpræsterne tilbyder gratis samtaler og rådgivning til studerende og ansatte på Aalborg Universitet og University College Nordjylland (UCN). Studenterpræsterne er udenfor "systemet", vi har fuld tavshedspligt og fører ingen journaler. Du kan også kontakte os anonymt hvis du foretrækker det.

Gennem personlige samtaler tilbyder studenterpræsterne hjælp til personlige, sociale, studiemæssige eller eksistentielle/religiøse problemer. Dette kan være alt fra sorg, ensomhed, manglende selvværd eller identitetskrise, til studieforhold, udbrændthed, tro/tvivl eller noget helt andet. Vi står til rådighed for alle trosretninger - også hvis du ikke har én. Vi har normalt ingen, eller meget kort, ventetid.

Vi har kontor på Fibigerstræde 15 og i Studenterhuset på Gammeltorv i Aalborg C. Du er altid velkommen til at kigge forbi vores kontorer, hvis du har brug for en snak. Det er en god idé at kontakte os inden, hvis du vil være sikker på ikke at gå forgæves. Du er også velkommen til at kontakte os privat - ved akutte behov også på 'skæve' tidspunkter.

Studenterpræsternes kontaktinformationer kan findes nedenfor.
 

Kontakt Studenterpræsterne

Aalborg Universitet

Fibigerstræde 15, lokale 2.233, 9220 Aalborg Øst

Mandag - fredag: Bedst efter forudgående aftale

 

Studenterhuset

Gl. Torv 10, lokale 220, 9000 Aalborg

Mandag - fredag: Bedst efter forudgående aftale

 

Er vi ikke på kontoret, kan du ringe til os på mobil 40 34 90 96 (Christen) 24 98 46 70 (Nanna) eller sende en mail: praesten@adm.aau.dk.

Nyttige Links

Kontakt Studenterpræsterne

Aalborg Universitet
Fibigerstræde 15, lokale 2.233
9220 Aalborg Øst

samt

Studenterhuset
Gl. Torv 10, lokale 221
9000 Aalborg

Telefon

Nanna: 24 98 46 70

Christen: 40 34 90 96

mail

praesten@adm.aau.dk

 

pressekontakt/webmaster