Brug for en snak?

Studenterpræsterne tilbyder gratis samtaler og rådgivning til studerende og ansatte på Aalborg Universitet og University College Nordjylland (UCN). Studenterpræsterne er udenfor "systemet", vi har fuld tavshedspligt og fører ingen journaler. Du kan også kontakte os anonymt hvis du foretrækker det.

Gennem personlige samtaler tilbyder studenterpræsterne hjælp til personlige, sociale, studiemæssige eller eksistentielle/religiøse problemer. Dette kan være alt fra sorg, ensomhed, manglende selvværd eller identitetskrise, til studieforhold, udbrændthed, tro/tvivl eller noget helt andet. Vi står til rådighed for alle trosretninger - også hvis du ikke har én. Vi har normalt ingen, eller meget kort, ventetid.

Vi har kontor på Kroghstræde 3 ved campus i Aalborg Øst og i Studenterhuset på Gammeltorv i Aalborg C. Du er altid velkommen til kontakte os og lave en aftale, hvis du har brug for en snak. Du er også velkommen til ved akutte behov at kontakte os på 'skæve' tidspunkter (bedst på telefon, hvis det haster).

Studenterpræsternes kontaktinformationer kan findes nedenfor.
 

Kontakt Studenterpræsterne

Aalborg Universitet

Kroghstræde 3, indgang C, lokale 4.246, 9220 Aalborg Øst

Mandag - fredag: Bedst efter forudgående aftale

 

Studenterhuset

Gl. Torv 10, lokale 221, 9000 Aalborg

Mandag - fredag: Bedst efter forudgående aftale

 

Er vi ikke på kontoret, kan du ringe til os på mobil 24 98 46 70 (Nanna) eller 40 34 90 96 (Lene)  eller sende en mail: praesten@adm.aau.dk

Nyttige Links

Kontakt Studenterpræsterne

Aalborg Universitet
Kroghstræde 3, indgang C, lokale 4.246
9220 Aalborg Øst

samt

Studenterhuset
Gl. Torv 10, lokale 221
9000 Aalborg

Telefon

Nanna: 24 98 46 70

Lene: 40 34 90 96

mail

praesten@adm.aau.dk

 

pressekontakt/webmaster