Charlotte Bøving trak fulde huse i Studenterhuset

Studenterpræsterne Aalborgs foredrag med TV-lægen var særdeles populært.

Lagt online: 04.03.2019

TV-lægen Charlotte Bøving, der blandt andet er kendt fra TV-programmet ’Lægen flytter ind’, gæstede onsdag den 13. februar Studenterhuset. Det gjorde hun som den første af tre dele af Studenterpræsternes ACADEMIA-program, der i foråret går under overskriften ANSVAR.

Studenterhuset var fyldt med forventningsfulde publikummer, og at dømme ud fra køen til den efterfølgende autografskrivning, gik de ikke skuffede hjem. Charlotte Bøving beskæftigede sig undervejs i foredraget med flere forskellige emner, der alle relaterede sig til ANSVAR. Hun var inde omkring ansvaret for ens eget helbred, mens hun også tog hul på diskussionen, om hvem der har ansvaret, hvis der er psykisk eller fysisk vold i hjemmet. Charlotte Bøving har haft sidstnævnte tæt inde på livet, da hun havde en psykopatisk far.

I løbet af foredraget blev der både grinet og grædt, da Charlotte Bøving var i stand til både at favne det humoristiske såvel som det alvorlige.

De to næste arrangementer i ACADEMIA har et lidt andet perspektiv. De omhandler begge klimakrisen, som både Den Grønne Studenterbevægelse og professor i klimaforandringer Sebastian H. Mernild vil tage fat i. Den Grønne Studenterbevægelse gæster Studenterhuset onsdag den 13. marts klokken 19, mens foredraget med Sebastian H. Mernild finder sted torsdag den 21. marts klokken 19.