Foredrag med Den Grønne Studenterbevægelse dannede baggrund for ny lokalgruppe

Studenterpræsternes foredrag med Den Grønne Studenterbevægelse dannede baggrund for ny lokalgruppe i Aalborg.

Lagt online: 11.03.2019

I onsdags var Frederik Roland Sandby og Ariel Munk fra Den Grønne Studenterbevægelse på besøg i Studenterhuset. Overskriften var ANSVAR, og de to unge herrer forklarede om klimaforandringer og bevægelsen, der blev oprettet for lidt over et år siden.

Siden er det gået stærkt, og nu er en lokalgruppe i Aalborg lige på trapperne. Efter foredraget deltog en stor del af de fremmødte i et møde om netop en ny lokalgruppe i Aalborg.

Den Grønne Studenterbevægelse står bag en stor del af den miljøaktivisme, som er med til at lægge pres på politikerne på Christiansborg, og nu ser bevægelsen altså ud til også at få base i Aalborg.