Nine Lessons and Carols viste Domkirken frem fra sin bedste side

Og efterfølgende var der julehygge i Studenterhuset.

Lagt online: 13.12.2019

Onsdag den 11. december om aftenen så Budolfi Kirke lidt anderledes ud end normalt. De færreste vil vist være uenige i, at det er en yderst smuk domkirke, men onsdag aften var den alligevel lidt ekstra magisk. Studenterpræsterne var her vært for den årlige adventsbegivenhed Nine Lessons and Carols, og i den anledning var der ændret en del på lyssætningen i domkirken.

Ni fortællinger skulle bringes ud til de mange fremmødte, og det tog blandt andet rektor for Aalborg Universitet, flere internationale studerende og studenterpræsterne sig af. Fortællingerne stod dog ikke alene. Budolfi Kirkes kantori var med, og fra flere forskellige positioner i kirken sørgede de for, at aftenen blev lidt mere magisk.

Efterfølgende var Studenterpræsterne vært for æbleskiver, gløgg og julehygge i Studenterhuset.