Paneldebat i Studenterhuset

Paneldebat om kapitalens etik med udgangspunkt i Teater Nordkrafts forestilling 'OW Bunker'.

Lagt online: 30.04.2019

Tradingfirmaet OW Bunker’s nordjyske aktieeventyr er Aalborgs værste finansskandale nogensinde. Hvordan kan det ske igen og igen, at finansverdenens centrale beslutningstagere disponerer som de gør?

Hvad er det for nogle tanker og ideer som skaber de konsekvenser som vi alle sammen må leve med?

I anledning af Teater Nordkrafts opsætning af teater-forestillingen OW Bunker i maj 2019, inviterer Studenterpræsten og Teater Nordkraft til debataften om Kapitalens etik og scenekunstens bud på et perspektiv.

Paneldeltagerne er:

Antje Gimmler, Professor ved Center for anvendt filosofi og Center for etik i praksis

Jakob Tekla Jørgensen, Teaterchef Teater Nordkraft og manuskriptforfatter

Viktor Tjerneld, Teaterinstruktør, Ow Bunker

Paneldebatten finder sted tirsdag den 30. april klokken 19 i Studenterhuset. Arrangementet er gratis!