Wikke & Rasmussen tog publikum med på nostalgisk rejse

De to herrer leverede nostalgisk og underholdende foredrag.

Lagt online: 16.11.2018

Michael Wikke og Steen Rasmussen underholdt igennem det meste af 80'erne med seersucceser som Robin Hat, Tonny Toupé-Show – tv, der dræber!, Sonny Soufflé Chok Show – gys for hele familien!, og sidst men ikke mindst, Ronnie Rosé siger helt godnat.

Onsdag den 7. november lagde de to herrer vejen forbi Studenterhuset, hvor de holdt foredrag i forbindelse med Studenterpræsternes ACADEMIA-tema om håb.

De fremmødte blev underholdt i omkring to timer med både billeder, videoer og lydklip, da Wikke & Rasmussen tog dem med på rejsen fra de første programmer i 80'erne og op til i dag i form af en snigpremiere på et klip fra deres nyeste film, som ikke engang er klippet færdig endnu!

Wikke & Rasmussen laver ikke film om verden, som den ser ud, men som den kunne se ud, og det var netop det, som var i fokus i foredraget.

Næste foredrag i ACADEMIA er med Morten Kjærum den 21. november. Det foredrag kan du læse mere om her: https://www.facebook.com/events/233758833971298/