Om studenterpræsterne

Hvem er Studenterpræsterne?

Nanna og Christen, Studenterpræster AalborgStudenterpræsterne er ansat af Folkekirken som præster for studerende og ansatte ved Aalborg Universitet og University College Nordjylland (UCN). Begge studenterpræster er ligeledes tilknyttet Budolfi Sogn. Vi har kontor på Fibigerstræde 15 og i Studenterhuset på Gammeltorv, hvor vi står til rådighed for samtale og rådgivning. Derudover tilbyder vi hvert semester en lang række faglige og sociale aktiviteter.

Hvad laver studenterpræsterne?

Samtaler:

En vigtig del af vores arbejde er at stå til rådighed for personlige samtaler med studerende og ansatte med personlige, sociale, studiemæssige eller eksistentielle/religiøse problemer. Vi er uden for "systemet" og har tavshedspligt. Læs mere om vore samtaletilbud her.

Arrangementer:

Hvert semester arrangerer vi en lang række foredrags- og debataftener, samt sociale arrangementer. Størstedelen af disse er gratis og omhandler aktuelle temaer. Se vores arrangementskalender her.

Faglig rådgivning:

Studenterpræsterne fungerer også som faglige konsulenter i forbindelse med projekter og opgaver, og vi tilbyder rådgivning/vejledning inden for vores fagområde (etik, værdier, idéhistorie, tro, religion og teologi). Vi kan ligeledes være behjælpelige med kontakt til kirker og præster til kvalitative undersøgelser. Kontakt os gerne for at høre nærmere.

Kirkelige handlinger:

Du kan bruge Studenterpræsterne til kirkelige handlinger som dåb eller bryllup. Begge studenterpræster er tilknyttet Budolfi Kirke og Klosterkirken i Aalborg.

Mød Studenterpræsterne

Christen Stagh�j SindingChristen Staghøj Sinding er 58 år gammel. Han har været ansat som studenterpræst og præst ved Budolfi Kirke siden 1997. Inden da arbejdede han i otte år som konsulent og sekretariatsleder for to kirkelige ungdoms- og studenterorganisationer. Han har gennem årene løbende efteruddannet sig inden for især samtale- og vejledningsområdet.

Privat er Christen gift med Kirsten, der er præst, arbejdsvejleder og konfliktmægler, og de har to voksne børn. Han bor i Løkken med Vesterhavet som nabo. 

Nanna Elgaard Holm er 47 år og ansat som studenterpræst fra den 1. marts 2018. Hun er oprindeligt cand.mag. i spansk og religion og har derefter udannet sig til præst. Hun har tidligere arbejdet inden for uddannelse og udvikling, bl.a. i Kirkernes Verdensråd i Schweiz og som organisationspræst. Desuden er hun uddannet læsegruppeleder i England.

Nanna bor i Aarhus med sin mand, Jesper, som er lektor i jura, og deres to børn.

Kontakt Studenterpræsterne

Aalborg Universitet
Fibigerstræde 15, lokale 2.233
9220 Aalborg Øst

samt

Studenterhuset
Gl. Torv 10, lokale 221
9000 Aalborg

Telefon

Nanna: 24 98 46 70

Christen: 40 34 90 96

mail

praesten@adm.aau.dk

 

pressekontakt/webmaster

    

Fordybelsesrum på AAU